Renoveren van het Rietendak

Wanneer het oude rieten dak is verwijderd, word door ons de sporen en latten geïnspecteerd. Mochten deze niet meer aan de juiste kwaliteit voldoen dan verwijderen we deze zodat het nieuwe rietendak weer een stevige onder constructie heeft.

Tevens kunt u ook bij ons terecht voor het plaatsen van Dakkapellen of dakramen zowel in een nieuw of bestaand dak, hiervoor hebben wij bij Rietdekkersbedrijf Swann alle kennis en vaardigheden voor in huis.

Doorstoppen van uw rietendak

Wanneer een dak het einde van zijn functionele levensduur nadert is het mogelijk om een dak te renoveren, dit is met name het geval wanneer het riet nog van goede kwaliteit is maar het dak door slijtage te dun is geworden.Tijdens het renoveren zullen wij het dak doorstoppen met riet waardoor de dikte vaan het dak weer word hersteld en het dak weer als nieuw lijkt, op deze manier kan renovatie de levensduur van het dak met ongeveer 10 jaar verlengen

Schade door vogels of steenmarters:

Vogels of steenmarters kunnen behoorlijke schade aanrichten, wanneer u schade opmerkt kunt u het beste zo snel mogelijk laten repareren hiermee voorkomt u verdere schade aan het dak en voorkomt u dat vocht zich verder het dak in kan dringen.

┬ę 2017 Swann Pannenleggers | Professionele website door Media2Net
Venster sluiten